-
Målgruppen er unge / voksne med udadreagerende adfærd, dårlige sociale kompetencer og / eller misbrugsproblematikker, der enten har været misbrugscenteret og ikke passer ind i deres regi, eller unge der endnu ikke har erkendt at de har et misbrugs problem.
Jeg udfører afklarende og motiverende samtaler.
- Etablering i eget hjem. Ydelser efter servicelovens § 85
-
Stoffrie samtaleforløb.
-
Arbejder som konsulent for kommunerne i sager med unge, der har behov for yderligere støtte end den, de får i hjemmet.
-
Afklaring og udredning i forhold til behandling, uddannelse eller arbejdsmarked.
-
Visiterer og fører tilsyn.
-
Opfølgning på døgnanbringelser herunder udfærdigere udslusningsplaner - efterværn.
-
Udleverer og administrerer medicin for gruppen af brugere hvor misbrugscenter / hjemmeplejen ikke kan / ønsker kontakt med brugeren pga. udafreagerende adfærd.
-
Medicinering foregår i samarbejde med misbrugslæge, psykiater eller egen læge. Har endvidere samarbejde med privatpraktiserende psykiater, som kan gå ind i de enkelte sager efter henvisning fra egen læge eller sagsbehandler.
-
Erfaring med: F91.0, ADHD/adfærdsforstyrrelse. F 12,25 Canabisafhængighedssyndrom. F 19.20 afhængighedssyndrom af andre psykoaktive stoffer. F60.3, emotionel ustabil personlighedsstruktur af impulsiv type. F12.0, psykisk lidelse, forårsaget af canabinoider.
-
Personlighedsforstyrrelse af borderline typen og OCD. Metoden er tæt social opfølgning samt samtale terapi i lokal miljø, hvor den enkelte bliver hjulpet til selv at formulere sine ønsker og fremtidsplaner i forhold til uddannelse, arbejdsmarked, bolig eller andet .
-
Det kan også være vedligeholdelse af behandling for ældre brugere.
-
Tæt kontakt med kommunal sagsbehandler, misbrugscenter eller læge.
-
Minimum et statusmøde hos kommunal sagsbehandler hver 3. måned.